ANTALYA / KEPEZ - İbrahim Doğaner İlkokulu

Cumhuriyet Bayramı programımız

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emre ÇALIŞKAN okulumuzu ziyaret ederek Eğitim-Öğretim çalışmalarımız hakkında öğretmen ve öğrencilerimizle biraraya geldi.

Ekm

Vali Yardımcımız Sayın Yalçın SEZGİN, AHENK projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı.

Ağu

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında okulumuzun dış cephe onarımını tamamladık. Yeni görünümü ile okulumuz yeni Eğitim-Öğretim yılına hazır hale getirildi.

Kas

Storonger with Daily life skills Erasmus projemizin sosyal beceriler konulu karışık ülke takımı workshop çalışması

Ekm

Okulumuzun kurucusu olduğu, 2020-2021 yılında uygulanan medya okuryazarlığına yönelik Child Broadcast Time eTwinning projemiz örnek proje olarak seçilerek, Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyonuna yönelik Merkezi Destek Servisi tarafından hazırlanan eTwinning Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyonu iyi uygulama örnekleri kitabında yayınlandı.

Ekm

Tüm Avrupa ülkelerinde eş zamanlı olarak kutlanan 14-15-16 Ekim 2021 Erasmus günleri çerçevesinde Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün harika programına Healty Living Erasmus+ projemizle katıldık.

Tem

2 yıldır başarı ile yürüttüğümüz eTwinning projelerinde ilimizin en fazla kalite etiketi alan okulu ünvanına sahip okulu olarak okul plaketlerimizi ve eTwinning School Levhamızı aldık.  projelerde emeği geçen ve bu sene 16 Ulusal 5 Avrupa Kalite Etiketi alan Havva DÜZENLİ öğretmenimizi tebrik ederim.

Haz

Belediyemizin Fidan Dikimi Etkinliğine Katıldık.

Haz

Okul web siteleri güncelliği ve etkin kullanım oranları ile yapılan sıralamada 2019-2020 Eğitim Öğretim yılındaki başarımızı 2020-2021 yılında yine ilçemizde 1. olarak tamamladık.

Haz

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem karnelerimize ulaşmak için aşağıdaki link üzerinde yer alan VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİNE giriş yapılacaktır. Görseldeki  adımları takip ederek karnelere ulaşabilirsiniz. İsteyen velilerimize 2 Temmuz günü kaneleri çıktı olarak verilecektir.

Haz

e Twinning Çevre Koruyucuları Projesi (Environmental Protectors) Sanal Sergimiz  Kuruculuğunu okulumuz ile Diyarbakır Yahya Kemal Beyatlı ilkokulunun yaptığı ÇEVRE KORUYUCULARI e Twinning projesi Mart ayında başlamış olup öğrencilerimizde çevre bilincinin geliştirilmesi ve geri dönüşümün önemini  kavratmayı hedeflemiştir.  Belirlenen hedeflerimiz doğrultusunda öğrencilerimiz pek çok etkinlik yapmış ve birçok kazanım kazanmışlardır. Çevre, doğa ve geri dönüşüm bilinci kazanan öğrencilerimizin etkinliklerinden projemizin kapanışını sanal sergimiz ile gerçekleştirdik.

e Twinning Çevre Koruyucuları Projesi (environmental Protectors)  Okul Panomuz